Wie zijn wij

Zaakvoerder Verstringe Gaëtan is een gepassioneerd paardenliefhebber. Tevens is hij binnen de hippische sector een manusje van alles. Hij is hoefsmid, verdeler van paardenvoeding, lesgever, verkoper van paarden ... . Kortom bij hem kan u terecht voor gelijk wat. Hij is de persoon die jou verder helpt. 

 

Even wat info over mezelf:

Ik ben begonnen met rijden op mijn 5 jaar. Echter kreeg ik de smaak helemaal te pakken en had ik al in mijn pubertijd uitgemaakt dat ik wou werken tussen de paarden. Ik heb dan een opleiding Hoefsmederij in Brugge gevolgd. Dit heb ik in het begin gecombineerd met een andere job. Sinds 2019 ben ik volledig zelfstandig begonnen. Samen met mijn vrouw hebben we een hoeve gekocht en onze paarden thuis gestald. Door het vele werk kon ik minder paardrijden en ben ik me gaan verdiepen in het fokken van paarden. Ik heb toen mijn eerste fokmerrie gekocht met een top afstamming. Ook de voeding vond ik daardoor zeer belangrijk en wou ik in eigen handen hebben. Hierdoor ben ik vergo horsefood beginnen verdelen. Dit wordt gemaakt bij een grote paardenvoedings fabrikant en voldoet aan alle wettelijke normen. Onze slogan: THE BEST IS POSSIBLE, wou ik ook terug vinden in de voeding en dit is dan ook gelukt. Je vind enkel kwaliteitsproducten in het voer. Wat ik zeker niet wou zijn was een grote fabrikant die zijn klanten niet kende. Ik sta erop dat elke klant de beste service krijgt. Onze slogan slaat natuurlijk niet enkel op de paarden.

Wat kan je dus van mij verwachten. Ik bied een persoonlijke service waarbij ik 24/24 bereikbaar ben voor mijn klanten. Dit is een unicum in de paardensector. Ik probeer altijd de eisen van de klant voor 100% in te willigen. Jouw passie is mijn doel.